петък, 19 октомври 2012 г.

ВНИМАНИЕ !!!
ТУК се съдържа реална информация за 2-те минути отделени на ден , които могат да променят живота Ви за ВИНАГИ !!!


Печелите пари дори когато спите !!! И то без да си мръднете и малкото пръстче !!!

Profitclicking - Големият пробив в интернет печеленето !!!
Това е новият облик на старият сайт JustBeenPaid !!!
Доказано най-печелившия сайт в интернет със добре познатите стари функции и добавени нови !!!
Оригиналният JustBeenPaid стартира през 2004 г. и е възобновен януари 2010г. В допълнение на новия JBP е опцията да се закупуват реферали. За съжаление това се оказва невъзможно защото JBP никога не успява да задоволи търсенето. До март 2011г. JSS програмата е изплатила повече от $115,000 на своите членове!
В периода юни-октомври 2010г. стартира Surf на JBP (JSS), JSS-Booster и JSS Warp. JSS е основната програма или по-точно големият пробив който прави JSS системата за неопределено време устойчива. Booster и Warp вече не са част от програмата и в момента компанията се фокусира върху JSS.
JSS представлява 2x2 матрица. Това е дългосрочен план програма с висока възвръщаемост която плаща 60$ на всеки свой член когато всички 6 места в матрицата му се запълнят. До декември 2011г. JSS е платил над $9500000 на своите членове!

КАК ВСЪЩНОСТ ВСЕКИ ЧЛЕН ПЕЧЕЛИ ПАРИ ?
По принцип JSS е програма за споделяне на приходите. В момента има 3 начина по които всеки член може да печели...
А)Първи начин - Рекламни пакети
При закупуване на рекламен пакет с цена 10$ потребителят получава 1000 кредита , които може да ползва за промотиране на нещо свое в една от най-големите програми за обмен на трафик.
Всеки рекламен пакет има 150% възвръщаемост , като от него се печелят по 2% на ден от понеделник до петък и 1% в събота и неделя докато не бъдат изплатени 15$
При закупуване на рекламен пакет от ваш реферал на 1 ниво ще получите 1$ комисионна (10%) и 0,50$ при реферали 2 ниво (5%)


Аз лично бих казал , че това е нещо като отворен срочен депозит в някоя банка , като парите се влагат на срочен влог под формата на акции (рекламни пакети) за срок от два месеца и нещо (88дни). Като от този депозит можете още на другия ден да си теглите пари ако ви потрябват за нещо , стига само да са се натрупали поне 20 долара от двата % лихва , която са ви начислили на ден от всичките ви акции (рекламни пакети). Ако пък не ви трябват пари в момента и са се натрупали 10 долара - можете с тях да си купите още една акция (рекламен пакет).

От това по- хубаво - здраве му кажи !!!
Максималният брой на рекламни пакети , които един член може да притежава в момента е 25 000 на стойност $250.000. Максимумът , които могат да бъдат закупени на ден е 500, максимум 250 на час.
Б)Втори начин - Матрични рекламни пакети
Матричната програма е самоподдържаща се програма за обмен на трафик която утроява вашите пари !!!
Матричният рекламен пакет е 2х2 матрица при запълването на , която потребителят печели 60$
Цената на пакета е 20$ и вие можете да го купите или да го получите като подарък на всеки 4 завършили цикъла си рекламни пакети от първия по-горе описан начин на печелене !!!
Когато си купите или получите безплатно такъв пакет е хубаво да имате реферали , които да правят същото като вас , за да може по-бързо да се запълни цялата матрица и да получите 60$
!!!
Накратко инвестирате 40$ и закупувате 4 рекламни пакета от , които след 88 дни получавате 60$ (150%) + още 60$ при запълване на 2x2 матричен пакет , което е още (150%) печалба !!!
Общо печалбата ви е 120$ след инвестирани 40$ и от тук идва бившето му име триплър !!!

За да получите безплатни матрични пакети от , които ще спечелите по 60$ е необходимо (два дни преди изтичането на цикъла на всеки четвърти пакет) предварително да закупите ъпгрейд който струва 15$ и е с продължителност 3 месеца. През тези 3 месеца на всеки 4 рекламни пакета ще получавате по 1 матричен пакет безплатно !!!

- Видове Ъпгрейди :
1. PC0...
получава се при регистрация и дава достъп до Upgrade Your Brain
2. PC1...
струва 15$ за 3 месеца и дава достъп до The Big Success Breakthrough (не се получава комисионна)
3. PC2...
струва 57$ за 3 месеца и дава достъп до Killer Success Tricks 1-7 (28,50$ реферална комисионна)
4. PC3...
струва 117$ за 3 месеца и дава достъп до Killer Success Tricks 8-? (58,50$ реферална комисионна)
Комисионна от ъпгрейд се получава всеки път когато ваш реферал си го купи или подн
ови. Парите ще ви се начисляват в главния акаунт. За да получите комисионна вие също трябва да сте ъпгрейднат до нивото за което е тя.

Какво предлага сайта на своите потребители ?
Сайта предлага рекламни пакети, матрични пакети и пакети с помощни материали за вашият успех !!!
За всяка една от четирите главни части на сайта се предлага различен пакет
PC0 (free) -- Product: Upgrade Your Brain.
PC1 -- Product: The Big Success Breakthrough.
PC2 -- Product: Killer Success Tricks #1 - #7.
PC3 -- Product: Killer Success Tricks #8 - #?
След прилагане наученото от всеки един пакет шанса ви за успех в интернет бизнеса и живота като цяло се покачва значително.
Информацията която се предлага не е достъпна никъде другаде и от опит мога да кажа, че е безценна !!!

Какво прави сайта различен от другите и нужни ли са реферали за печалба ?
Рекламните пакети са това което прави сайта уникален и различен от всички останали. В комбинация с Матричните пакети прави програмата като цяло златна мина за всеки потребител.
Дори и да не сте добър в промотирането и да нямате нито един реферал вие спокойно можете да се занимавате и печелите пари от сайта което го прави достъпен за всеки един човек на света !!!

Какво ще получа след като се регистрирам и колко ще спечеля ?
Три начина за печелене на пари !!!
а. чрез купуване на рекламни пакети получавате по 2% и 1% до достигане на 150%. 10% кимисионна при закупуване на пакет от реферали ниво 1 и 5% при закупуване рекламен пакет от реферали на ниво 2
б. чрез купуване на матрични пакети (или получаването им безплатно) при които след запълване на матрица печелите 60$. също така 5$ комисионна при запълване матрица на ваш реферал 1 ниво и 2,50$ при запълване матрица на ваш реферал ниво 2
в. чрез купуване на ъпгрейд 2 и 3 от вашите реферали при което получавате комисионна (вие също трябва да сте ъпгрейднат)

Сайта предлага всекидневни конференции и помощни материали с помоща на които ще успеете в онлайн бизнеса
Рекламен пакет (10$)
Какво е рекламен пакет ?

Пуснат за първи път на 17 февруари 2011г. пакета ви дава 1000 кредита които да ползвате в размяната на трафик и до 2% печалба на ден (1% през уикенда)
Всеки пакет струва 10$ и е активен докато не изплати 150% от стойността си. Всеки потребител може да купува до 1000 пакета на час и 5000 на ден. Максимума пакети които всеки потребител може да притежава е 25000.
Всеки потребител има право да избира дали да тегли печалбите си или да ги реинвестира като това може да става ръчно и автоматично.
Печалбата от всеки пакет е 15$ или 150%. Останалите 150% се плащат под формата на матрица.
Когато 4 рекламни пакета свършат цикъла си от тях освен печалбата от 60$ получавате безплатен матричен пакет при запълването на който получавате още 60$ което прави печалбата ви общо 300% или 120$ !!!



Как сайта печели достатъчно за да плаща % печалба на потребителите от всеки рекламен пакет ? - от продажба на реклама
-от продажба на ъпгрейди
-от продажба на матрични пакети
- от продажба на рекламни пакети


Неща които трябва да знаем за рекламния пакет...
- закупуването на рекламния пакет става от началната страница след като си влезете в акаунта
- когато ваш реферал без значение от кое ниво си купи рекламен пакет с бонуса от 10$ които е получил при регистрация вие не получавате комисионна
- след изтичане цикъла на рекламния пакет не ви се връща началната инвестиция от 10$
- при рестрарт част или всички рекламни пакети които са активни ще бъдат превърнати в матрични пакети които ще ви носят по 60$ всеки след запълване (зависи дали рестарта е пълен или частичен)

- при купуване на рекламен пакет получавате 150% печалба и 1000 кредита които да използвате в огромна мрежа за размен на трафик

Матричен пакет (20$ или безплатно)
1) Какво е матричен пакет...
Матричният пакет е 2х2 матрица при запълването на която получавате 60$.
Матрицата се състои от 6 места като 1-о и 2-о са ви първо ниво, а от 3-о до 6-о са ви второ ниво

2) Как се печелят пари от матричния пакет и колко време отнема...
- купувате си матричен пакет за 20$ и набирате реферали които да правят същото с което вашата матрица ще се запълни по-бързо и ще вземете 60$. Набирането на реферали е нужно защото при запълване на първо и трето място от техните матрици ще запълва място от ваша матрица (запълването на 3-о място на матрица на ваш реф не винаги ще запълва място във ваша матрица)
- не е задължително да си купувате матричен пакет за 20$ защото при изтичане цикъла на 4 рекламни пакета ще получите матричен такъв безплатно (за да получавате безплатни матрични пакети трябва да имате ъпгрейд ниво 1)
Всеки втори матричен пакет който получите ще запълва по 1 позиция от друга ваша матрица. Колкото повече матрици получавате толкова по-бързо ще ви се запълват другите матрици и ще получите 60$
- можете да оставите матриците да се запълват сами ако не сте добри в набирането на реферали и не получавате нови матрици редовно. По този наин запълването може да отнеме от няколко месеца до над година.
Колко бързо ще ви се запълни матрицата и ще получите 60$ зависи изцяло от вас!

3) Неща които трябва да знаем за матричния пакет...
- на ден всеки потребител може да купува до 10 матрични пакета като максимума активни/незапълнени които може да притежава е 5000
- дори да имате малко матрици и да не работите по тях можете да получавате реферални заработки които са 5$ за реф първо ниво и 2,50$ за реф второ ниво всеки път когато тяхна матрица бъде запълнена (не е нужно да имате какъвто и да е ъпгрейд за да получавате тези комисионни)
пример - ако имате 10 реферала и всеки от тях си купи/получи по 10 матрични пакета то при запълването им ще получите 500$ (10рефа х 10 матрични пакета х 5$)
ако вашите 10 реферала на първо ниво също имат по 10 рефа които си купят по 10 матрични пакета ще получите 2500$ при запълването на всички матрици (10 рефа първо ниво х 10 рефа второ ниво х 10 матрични пакета х 2,50$)
Това е само пример и от вас зависи дали комисионните ще са повече или по-малко
- няма точно време за което ще бъде запълнена матрица и кога ще получите 60$ зависи от това дали си купувате заместители и ъпгрейди, колко рекламни пакета ви изтичат и активността на рефералите ви
- за да ви се запълни матрицата и да получите 60$ то първо в системата трябва да влезнат 4 нови матрици по 20$ всяка (80$) като 60$ са за вас, а останалите 20$ за компанията. Така системата се поддържа и с остатъка от парите се плаща на потребителите за рекламните пакети и други разходи.
- матричния пакет е това което беше JSS главния акаунт в триплъра и за да можете да си теглите парите ще трябва да сърфирате по минимум 25 реклами на седмица. ако няма да теглите то не е нужно да сърфирате.
- матричния пакет ви дава право да промотирате някой свой сайт като е забранено рекламирането на неморално съдържание и вреден софтуеър като всеки линк първо се проверява преди да бъде удобрен.



Заместители и ъпгрейди
1) Какво е заместител...

Заместителя е функция която помага на дадено място в матрица да бъде запълнено по-бързо с което по-бързо се запълва цялата матрица и потрбителя получава 60$. Цената на всеки заместител е 5$

2) Колко вида заместители има...

- всеки заместител може да бъде ъпгрейднат до "турбо" или "нитро"
всеки ъпгрейд струва 2,50$ или 5$ ако директно се ъпгрейдне до "нитро"
разбира се може първо да се ъпгрейдне до "турбо" и след това до "нитро"
С тези ъпгрейди на заместителя вашата матрица ще се запълни още по-бързо.
Всеки ден когато системата запълва матриците се запълват първо местата които имат заместител с ъпгрейд "нитро", след това тези с "турбо", после местата само със заместител и най-накрая тези които нямат нищо (поради броя матрични пакети които системата поставя всеки ден то те стигат за да се запълнят само "нитро" и рядко остават пакети за останалите)
Ще бъде пуснат и още един ъпгрейд на заместителя с който запълването ще става още по-бързо

3) Неща които трябва да знаем за заместителите и ъпгрейдите...

- когато място във ваша матрица на което сте купили заместител бъде запълнено от вас или ваш реферал без значение на кое ниво ще ви бъдат върнати 5$
това не важи за ъпгрейдите на този заместител ако има такива
- ако 30 дни след като получите матрица не правите нищо по нея (не си купите заместител и ъпгрейд) автоматично ще ви бъдат дадени заместители за места 1 и 2 от тази матрица или само за едното място. Това важи и за хора които са попаднали във ваши матрици и не правят нищо по тях. По този начин се гарантира, че винаги ще има движение при матричните пакети. В зависимост от това колко заместителя са ви дадени автоматично по 5$ ще ви бъдат взети когато цялата матрица е запълнена и получите 60$
- можете веднага да запълните място във ваша матрица срещу 30$ като цъкнете на "Fill - Now"
- когато получите матрица ще можете да купите заместител и ъпгрейд само за места 1 и 2
Когато място 1 бъде запълнено ще бъде отключена опцията да купите заместители и ъпгрейди за места 3 и 4.
Когато място 2 бъде запълнено ще бъде отключена опцията да купите заместители и ъпгрейди за места 5 и 6.
- най-лесния и бърз начин да запълните матрицата си бързо е веднага щом я получите да купите заместители и ъпгрейди за места 1 и 2 и когато те бъдат запълнени от други хора да се свържете с тях и да ги посъветвате да направят същото за тяхната матрица (когато някой запълни място от ваша матрица вие можете да видите кой е и мейла му)
смисъла на всичко това е че когато някой запълни място 1 от вашата матрица той също е получил матрица и когато неговите места 1 и 2 се запълнят това ще запълни места 3 и 4 във вашата матрица.
когато човека запълнил място 2 от вашата матрица запълни места 1 и 2 от своята матрица това ще запълни места 5 и 6 от вашата матрица и така ще се запълнят всички 6 места и ще получите 60$
След като предварително сте похарчили 20$ за 2 заместителя и 2 ъпгрейда то чистата ви печалба е 40$ което не е малко, а и цялото запълване ще е станало много по-бързо от обикновено (2 заместителя = 10$ /2 ъпгрейда = 10$ - общо 20$)


Рестарт функцията
1) Какво е рестарт...
Рестарта представлява конвертирането на рекламни пакети в матрични. Когато финансовият поток на сайта стане отрицателен се прави рестарт. това поддържа цялата система да не фалира и потребителите да не загубят парите си както става в много други сайтове !!!
2) Какво се случва с акаунта при рестарт - примери...

В таблицата може да видите пример какво се случва преди и след рестарт при даден брой рекламни пакети.
Както се вижда във втората таблица в дългосрочен план печалбата ви ще е по-голяма.
- Съществуват 2 вида рестарта... частичен (засягащ от 10% до 50% от рекламните пакети) и пълен (засягащ 100% от рекламните пакети)
Пълен рестарт се прави когато парите в някой от процесорите които ползва сайта за да плаща бъдат откраднати или замразени или при спиране работа на сайта за по-голям период от време по различни причини.
Частичния рестарт се прави на няколко месеца, а може и повече в зависимост от паричния поток.
- преди рестарт сайта съобщава дати след които всеки закупен рекламен пакет няма да бъде засегнат от предстощия рестарт.
също така се съобщава и дата след която всеки новорегистриран потребител няма да бъде засегнат от предстоящия рестарт.
също така акаунти които имат печалба (2% на ден + реф заработка) по-малка от минимума който сайта е поставил в рестарта няма да бъдат засегнати
- има таблица определяща кой акаунт с колко % от рекламните си пакети ще бъде засегнат като по-развитите (смята се печалбата от 2% + реф заработка) ще бъдат по-засегнати от по-неразвитите.
За всеки рестарт тази таблица е различна като в бъдеще все по-малко рекламни пакети ще бъдат засегнати
- в бъдеще рекламните пакети които ще се класират да бъдат засегнати от рестарт ще бъдат избирани на случаен принцип, а не както в предишните рестарти когато се започваше от последно закупените позиции
- при рестарт не е нужно да имате ъпгрейд ниво 1 за да получите матрични пакети от конвертираните рекламни пакети
- преди рестарт всеки потребител просто си утроява парите, а при рестарт парите които остава да получи от рекламните пакети които биват конвертирани се преобразуват в матрични пакети (20$ всеки)
това което много потребители не разбират е, че рекламните пакети коита са засегнати вече са им дали пари и когато се взимат по 4 рекламни позиции за да се получи един матричен пакет се получава разлика която се поема от сайта и по този начин в дългосрочен план когато матричните пакети от рестарт започнат да се пълнят и потребителя получава 60$ е на печалба. От тук е и разликата в таблицата по-горе преди и след рестарт.
Старите потребители които се занимаваха със триплъра преди да стане забавянето при матриците са изпитали печалбата в дългосрочен план и сега когато вече няма да има забавяне всички ще видят че рестарта освен че поддържа програмата прави всички по-богати в дългосрочен план.
- пример-1...
а - при 50% конвертиране на рекламни пакети в матрични (20$ всеки) половината се преобразуват в пари а останалите в матрици в зависимост от това колко дни остават на засегнатите рекламни пакети (различно при всеки акаунт)
б - когато вече се изберат рекламните пакети които ще бъдат засегнати се смятат парите които ви остава да получите от тях докато бъдат изплатени 150% и се взимат 75% от тях с които се купуват матрични пакети (20$ всеки)
% може да е повече или по-малко от 75 в зависимост от това каква е печалбата на акаунта ви (2% на ден + реф заработка)
в - от 75% описани горе (може да са повече или по-малко) 10% ви се дават като реални пари в акаунта с които може да си купите нови рекламни пакети или да си ги изтеглите
г - след като ви се платят 10% с останалите пари се купуват матрични пакети (20$ всеки) и ако останат пари те също ви се начисляват в акаунта като реални , които може да ползвате за нови рекламни пакети или за теглене
д - всеки матричен пакет който сте получили ви носи 60$ при запълване
- пример-2...
да кажем че преди рестарт имате 100 рекламни пакета от които ще получите 1500$ след изтичане на цикъла им + 25 матрични пакета от които ще получите още 1500$ след запълването им което прави обща печалба 3000$
при рестарта ви се взимат 50% от рекламните пакети което ви оставя с 50 активни и незасегнати
очакваната печалба от засегнатите позиции е 750$ от които се взимат 10% (75$) и ви се дават като реални пари с които може да купите нови рекламни пакети или да ги изтеглите
Остават 675$ с които ще бъдат купени матрични пакети по 20$ всеки
Това са 33 матрични пакета на стойност 660$ при което остават 15$ които се добавят към реалните ви пари и те стават 90$
Останалите 50 активни рекламни пакета ще продължат да ви носят пари всеки ден , като накрая от тях ще получите 750$
Когато техният цикъл свърши ще получите 12 матрични пакета. Прибавени към тези от рестарта стават общо 45 матрчни пакета
Тези 45 матрични пакета след запълване ще ви дадат общо 2700$ (45х60$)
Когато се събере всичко се получава следното - 90$ + 750$ + 2700 = 3540$ което прави печалбата ви с 540$ повече отколкото бихте получили преди рестарта
- препоръчително е след рестарт да не се теглят всички пари, а да се ползват за възстановяване на засегнати рекламни пакети (вижте стратегия за развитие)


Ъпгрейди нива 1, 2 и 3
1) Различните ъпгрейди и ползата от тях...

- активирането на ъпгрейди ниво 2 и 3 открива още една възможност за печалба пред всеки потребител , като тя може да е толкова голяма, че всички усилия да ви бъдат насочени към тях
PC0 - продукт: Upgrade Your Brain
цена: безплатно
PC1 - продукт: The Big Success Breakthrough
цена: $15 на всеки 3 месеца, без комисионна
PC2 - продукт: Killer Success Tricks 1-7
цена: $57 на всеки 3 месеца, комисионна $28.50
PC3 - продукт: Killer Success Tricks 8-?
цена: $117 на всеки 3 месеца, комисионна $58.50

2) Неща които трябва да знаем за ъпгрейдите...

- за да получите комисионна от даден ъпгрейд , вие трябва да го имате закупен и активен
- комисионна се получава всеки път когато ваш реферал си купи или възобнови даден ъпгрейд и тя се начислява директно в главния ви акаунт (матричен пакет)
- ако ваш реферал си купи ъпгрейд ниво 2 или 3, а вие сте с ъпгрейд ниво 1 тогава комисионната ще бъде платена на вашият ъплайн.
ако и вашият ъплайн няма нужният ъпгрейд то тогава тя ще отиде при неговия ъплайн, а ако и той няма същата история се повтаря докато комисионната не попадне при човек който го има
- ако сте човек с добра цифра реферали е препоръчително да си купите ъпгрейд ниво 3
някои от вашите реферали със сигурност ще го направят, а и дори да не го направят то техните реферали ще го направят и вие ще получите комисионната с което закупеният от вас ъпгрейд се избива с няколко комисионни само
- купувайки си ъпгрейд също така вие получавате достъп до описаните по-горе продукти които са най-добрите помощни материали събрани на едно място и не могат да бъдат намерени другаде.
изучавайки ги и възползвайки се от тях успеха в онлайн бизнеса ви е гарантиран!

Неща които трябва да знаем за Profit Clicking

- със 100% активиране на различните начини по които всеки потребител може да печели пари, продуктите които се предлагат, помощните материали, 24/7 съпорт и мощната програма за обмен на трафик това е най-стабилния и печеливш сайт за всеки който иска да е финансово независим или да промотира своя бизнес
- при регистрация всеки нов потребител получава 10$ кредит с които може да си купи 1 рекламен пакет за да види как работи програмата и ще получи 1000 рекламни кредита с които може да промотира нещо свое
- главният източник на парични средства на сайта е системата му за обмен на трафик която със своите над 3 милиона потребителя генерира средства които поддържат цялата програма и за разлика от други сайтове за печелене на пари тук не е задължително постоянно да има нови потребители които да се регистрират и да вкарват пари за да се поддържа всичко
други източници на пари са ъпгрейдите, таксите при теглене, купуването на заместители и ъпгрейди както и функцията за моментално запълване, купуването на рекламни кредити от рекламодатели и комисионни получени след като потребител се е регистрирал в някой от паричните процесори през реф линка на сайта
- онлайн паричните процесори през които може да се депозират и теглят пари от сайта са:
SolidTrustPay, EgoPay, Payza, PerfectMoney и LibertyReserve (регистрирайте се като кликнете върху имената им)
Преди да направите теглене към някой от тях , трябва първо да сте депозирали през него и с парите да сте си купили ъпгрейд, рекламен пакет, матричен пакет или рекламни кредити !!!
Минимума за теглене е 20$, а за депозит 10$
При теглене всеки процесор си има лимити за деня както и всеки потребител има лимит за теглене през даден процесор за деня.
Тези лимити подлежат на промяна в зависимост от паричните постъпления на сайта.
За да нямате проблеми с лимити и да се избегнат евентуални проблеми с даден процесор (поради профилактика или друг проблем) е хубаво всеки потребител да има регистрация във всички процесори !!!
Всеки ще може да заявява теглене по всяко време , което ще бъде сложено на опашка и платено когато му дойде реда (до 72 часа в зависимост от процесора, чакащите плащания и наличните средства)
- ако не разполагате със средства за инвестиция можете да развиете акаунта си само от реферални заработки и комисионни от ъпгрейди
след като цъкнете на "Build my business" таба ще имате достъп до различни рекламни материали с които да набирате реферали
- цъкайки на "HELP" бутона ще имате достъп до 24/7 конферентна зала където модератори ще ви помогнат за ваш проблем, съпорт на живо, помощни видео материали, контактна форма за писане на съпорт тикет
- сайта предлага различни конференции където ще ви помогнат и ще ви научат как да успеете в този бизнес
- ако имате желание за развитие и да печелите пари, но изпитвате затруднение защото не сте на ти с английския език , винаги можете да се свържете с мен !!!
- системата по която работи сайта е патентована и законово защитена за спокойствието на всички потребители
- сайта има защити против хакерски и други атаки
- кредита от 10$ който всеки новорегистриран получава се взима обратно след 45 дни
- всеки ден трябва да гледате минимум по 3 реклами , които са по 20 секунди ,за да си получите % за деня и минимум 25 реклами на седмица за да може да заявите теглене. Гледайки по 4-5 реклами на ден което отнема 2-3 минути вие ще си покривате минимума както за % на ден така и за теглене.
- ако пропуснете да гледате минимум 3 реклами в даден ден то няма да получите % си за деня , но ако предните 45 дни сте гледали по повече от 3 реклами ви се трупат в кошница за да си ги ползвате в дните , когато не сте гледали поради някаква причина .Така не губите от дните на позициите си и в крайна сметка всяка позиция ще бъде активна и ще се плаща по нея , докато не изплати 150% !!!


Стратегия за развитие !!!
Доста хора остават с впечатлението, че ще изкарат пари лесно и няма да е нужно да правят нищо и когато след време не им се получава те обвиняват сайта за своя неуспех.
Тук пари се правят с пари или с много работа в набиране на реферали (казвам много работа , защото трудно ще попаднете на човек който вече да не се е регистрирал)
Търсете начин за който друг не се е сетил вече, говорете лично с приятелите си, ползвайте социалните мрежи, блогове, направете си сайт на български и на английски в които представяте сайта, бъдете креативни и оригинални !!!
Въпреки, че сайта е с нов облик то главния начин за да успеете си остава един.
Предлагам ви стратегията по , която моя спонсор работи над година вече , както и доста други хора и ви гарантира развитие и редовен паричен приход...
За да работите и вие по нея трябва да започнете с начална инвестиция от 750$, 1500$, 3000$, 6000$, 12000$, 24000$, 48000$, 96000$ и т.н.
Хубаво е ако можете да започнете точно след рестарт за да може до следващия да сте се развили достатъчно за да не го усетите !!!!
Да кажем, че започнете с начална инвестиция от 750$...
Купувате си 75 позиции + 1 с бонуса от 10$ (бонуса ще ви бъде взет 45 дни след регистрацията като чистата печалба от него ще ви е 5$)
В продължение на 88 дни си купувате по 1 позиция всеки ден.
Парите които ще ви остават свободни след купуване на позиция ще разделяте на две равни части всеки ден.
Ще трябва да си направите една таблица в Ексел или с лист и химикал където всеки ден ще си записвате в коя част колко пари има след като добавите за даден ден защото сумата ще е на едно място. Много е важно парите във всяка половина да ползвате само по предназначение и стриктно да следвате схемата.
Едната част от парите ще ползвате за купуване на ъпгрейди, за заместители и ъпгрейди на матриците всеки път когато получите такава, за възстановяване на позиции при рестарт.
Другата част от парите ще теглите всеки път когато достигнете минимума или на каквато сума искате.
Когато получите реферална заработка, 60$ от запълване на матрица или пари от позиции след рестарт тях също разделяте на две по описания по-горе начин.
Същото важи и ако получите комисионна от ъпгрейд.
След първите 88 дни започвате да купувате по 2 позиции всеки ден.
След още 88 дни започвате да купувате по 3 позиции на ден.
След още 88 дни купувате по 4 позиции на ден.
Така на всеки 88 дни започвате да купувате с 1 позиция повече. По този начин с времето когато започне да свършва цикъла на позициите ви вие ще сте купили с една повече и с всеки изминат ден ще си развивате акаунта както и печалбата !!!
Процеса е малко бавен, но гарантира увеличаващ се сигурен доход + пари които да теглите и такива с които да покривате странични разходи и да не ви пречат рестартите.
Ако започнете с начална инвестиция от 1500$ в началото купувате по 2 позиции на ден, а не по една - тоес това е двойно на първата стратегия от
750$.
С колкото по-голяма инвестиция започнете толкова повече позиции ще купувате.
Ако нямате възможност за някоя от посочените начални инвестиции просто започнете с колкото можете и купувайте нови позиции всеки път когато можете докато не стигнете до 75 активни , както направих аз самия и тогава можете да влезете в стратегията (този метод обаче не винаги е успешен затова е хубаво да започнете с минимум 750$)
Има и други стратегии с които да работите, но нито една не включва всичко в едно като тази затова и я препоръчвам както и вече лично ползвам !!!

Как да си купите позиции(рекламни пакети)...


Портфейла...


Как се гледат реклами...


Къде да видите рекламните си пакети/позиции и финансовата история...



Регистрация в Profitclicking

1. Кликнете на този бутон за регистрация и след това бутона JOIN AND GET PAID и попълнете вашите данни:




А влизането в сайта става с бутона LOGIN и от падащото меню поставяте Member ID , който ще получите по емайла от тях , както и паролата , която сте избрали и се натиска зелената стрелка
Не чакайте другите да са преди Вас !!!
Ако искате помощ или разяснения, или ако искате всичко за Profitclicking преведено и разяснено на български език, пишете на komersa@abv.bg или ме потърсете по Скайпа - komersa2 или ми се обадете на 0988848794 - ще ви помогна на драго сърце , както и ще ви покажа неоспорими доказателства за това че се печелят много-добри пари за изключително малко отделено време на ден !!!
Можете да си оставите и Скайпа на горния емайл, за да Ви включа в групата на България , където се правят постоянни дискусии, тренинги, оказване на помощ и т.н...
А ето ви и още един много-хубав начин от който аз печеля също добри пари -
ТУК
Ако имате въпроси - аз съм винаги на ваше разположиние !!!



Няма коментари:

Публикуване на коментар